Un protocol între Primăria municipiului Buzău, prin Urbis Serv, și restaurantele buzoiene a fost gândit pentru salvarea sau prelungirea vieții câinilor din padoc.

Acordul, care a fost adus la cunoștința administratorilor mai multor restaurante din Buzău, prevede ca mâncarea ce urmează să expire, ori cea care rămâne de pe o zi pe alta, să fie oferită padocului municipalității prntru a fi hrăniți câinii.

„Am căutat o soluție pentru a prelungi viața câinilor și ne-am gândit la acest proiect. Viața pstrupedelor din padoc este conditionată de lege și de hrana și de aceea încercăm să gasim soluții. În acest moment, viața unui patruped este de 14 zile în padoc, fin momentul în care a fost adus. Așa poate reușim să le mai prelungim traiul”, a declarat Silviu Nicoară, directorul Urbis Serv.

Potrivit sursei citate, administratorii restaurantelor contactați de Urbis și-au dat acordul de principiu pentru a veni în sprijinul animalelor.

Mai mult decât atât, Urbis intenționează să publice pe o pagină de internet fotografii cu toți câinii din padoc pentru ca iubitorii de animale să îi cunoască mai bine și să îi poată adopta.

Articolul precedentÎncă un membru surpriză la ALDE Buzău. Vezi aici despre cine este vorba
Articolul următorPiste pentru bicicliști prea largi, în Crîng. Pietonii nu mai au loc pe alei