Florina Stoian, cea care de curând a câștigat, alături de adjunctele Nela Wamsiedel și Daniela Palcău, procesul cu Ministerul Educației, a fost prezentată ca cel mai nou membru ALDE Buzău.

Florina Stoian si-a făcut apariția la conferința organizată la sediul ALDE, la masă cu vicepremierul Grațiela Gavrilescu, senatorul Dorin Bădulescu și deputatul Adrian Mocanu.

„Astăzi m-am înscris în ALDE, am venit lângă oameni pe care îi cunosc și cu care am lucrat în politică împreună. În ultimii doi ani eu m-am detașat de politică și nu am vrut să fac politică la IȘJ dar ați văzut că nu a fost bine pentru că am fost lovită din toate părțile. Acum am primit sprijinul ALDE și am încredere că cu această echipă vom obține rezultate foarte bune”, a declarat Florina Stoian în conferința de presă.

Noul membru ALDE a declarat că nu are cunoștință să mai existe un alt reprezentant din Inspectoratul Școlar Județean care să adere la aceeași formațiune politică. Totodată, Florina Stoian a adăugat că nu vizează neapărat o funcție în ALDE și că orice sarcină i se va da o va realiza fără rezerve.

Articolul precedentDescoperire istorică în albia râului Buzău. O spadă veche de aproape 4000 de ani
Articolul următorProtocol între Primărie și restaurantele din Buzău. Împreună pot salva vieți