Actorii Paula Chirilă, Anca Dinicu, Bogdan Farcaş sau Marius Bodochi vor juca, pe scena Teatrului „George Ciprian” din Buzău, în luna noiembrie, în spectacolele „4 femei la poliţie!”, „Aniversarea”, „Omul cu mârţoaga”.

Publicul este invitat, marţi, de la ora 19.00, să urmărească, online, spectacolul „N-am văzut nimic”, de Andreea Tănase, regia Mara Oprea, spectacol care abordează teme actuale precum depresia, anxietatea şi efectele acestora. Spectacolul spune povestea a cinci prieteni care se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic. „Există viață după moarte?”, „Trăim și murim singuri?” și „Cine e de vină?” sunt doar câteva dintre întrebările cu care se confruntă, încercând să descifreze cum s-a ajuns în acel punct. Prin abordarea unor teme actuale precum depresia, anxietatea și efectele acestora, se conturează un spectacol care vorbește despre emoțiile, gândurile și problemele adolescenților din ziua de azi. Vizionarea online este gratuită şi se face pe bază de înscriere la https://forms.gle/xNYSQeqiKwqhdj6K9.

Spectacolul „4 femei la poliţie!”, programat pe 14 noiembrie, de la ora 17.00, este o comedie spumoasă unde actriţa Dorina Roman face un adevărat tur de forţă printre personaje. Dezida Coşovete, Mimicela Zurgălău, Nineta Sorcoveanu şi Ţuşca Wilmoş sunt „invitate” la secţia de poliţie pentru un mic „interviu”. Femei simple, dar cu vise mărețe, neîmplinite, își varsă oful în fața domnului comisar, încercând să-l îmbuneze și chiar să-l cucerească! Patru roluri savuroase, în care actrița face un adevărat tur de forță printre personaje, interpretând cu talent și credință, fiecare „doamnă”! Scenariul este o adaptare liberă după Tudor Mușatescu!

Pe 21 noiembrie, de la ora 18.00, se va juca „Aniversarea”, de Cosmin Pană, în regia lui Vlad Trifaş, o comedie care aduce în atenţie relaţiile de zi cu zi ale oricărui cuplu. Actorii Paula Chirilă, Bogdan Farcaş, Anca Dinicu şi Cosmin Teodor Pană fac parte din distribuţie.

„Omul cu mârţoaga”, una dintre cele mai cunoscute comedii ale dramaturgiei româneşti interbelice, se va juca pe 27 noiembrie, de la ora 18.00. Personajul principal, Chirică este un modest funcţionar public (arhivar) care iubeşte foarte mult animalele, mai ales caii. Datorită pasiunii sale, cumpără un cal de curse, mârţoaga Faraon al V-lea, care ajungea mereu pe ultimul loc la linia de sosire. Împotriva tuturor, a societăţii şi a familiei, acesta crede în calul său şi nu îl înstrăinează indiferent de costuri. În distribuţie: Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Adrian Păduraru, Afrodita Androne, Gabriel Fătu, Orodel Olaru, Ionuţ Gurgu/Florin Dobre, Cosmin Cornici/Teodor Dincă, Luana Lute/Francesca Barbacariu, Ioana Budu/Iulia Neacşu, Marius Furtună/Vlad Vîlciu. 

Biletele se pot cumpăra online sau de la Teatrul „George Ciprian” şi de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” din bdul. Nicolae Bălcescu.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentInformare meteo de precipitații moderate cantitativ
Articolul următorBilanț coronavirus 8 noiembrie: 4.255 de cazuri noi, 241 decese