Program prelungit pentru programări online, în zilele de 25 și 26 ianuarie 2023, la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău.  

În urma demersurilor inițiate pentru reducerea timpilor de așteptare la acest serviciu și din respect pentru cetățeni, polițiștii de la S.P.C.R.P.C.I.V au decis să lucreze suplimentar, miercuri, 25 ianuarie, și joi, 26 ianuarie. Astfel, în cele două  zile,  în intervalul orar 15.30-18.30, la S.P.C.R.P.C.I.V vor funcționa două ghișee pentru înmatricularea vehiculelor, iar alte două pentru realizarea operațiunilor de preschimbare a permisului de conducere, astfel încât buzoienii care au programare online să poată intra, cât mai repede, în posesia documentelor. 

În intervalele de timp menționate, pe parcursul celor două zile, se vor putea realiza 180 de operațiuni de preschimbare a permisului de conducere și 90 de operațiuni de înmatriculare vehicule.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentÎn perioada 13-19 ianuarie au fost localizate, pe teritoriul României, 491 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S.
Articolul următorCALENDAR olimpiade 2023: lista, etapele și datele la care sunt organizate olimpiade și concursuri școlare în acest an