Municipiul Buzău a primit luni seara, la Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România (AMR), Premiul Special pentru proiectul de Centenar.

Distincție importantă primită de primarul Constantin Toma, luni seara, la Ateneul Român. Municipiul Buzău a primit Premiul Special pentru proiectul de Centenar și a fost nominalizat în topul primelor 3 orașe în ceea ce privește curățenia și gestionarea deșeurilor.

„Aseară 12 noiembrie 2018 a avut loc la Ateneul Român Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România (AMR), după ce în prealabil timp de o oră la Hotel Hilton Palace a avut loc o întâlnire a primarilor de municipii cu Președintele României Klaus Johannis.
În cuvântul meu am subliniat că descentralizarea este obligatorie pentru că actualul model de dezvoltare al României „totul la București” ne-a dus pe ultimile două locuri în U.E. iar migrația românilor de aproximativ 30% este cea mai mare pe timp de pace din istoria omenirii.
În cadrul Galei, Buzăul a obținut Premiul Special pentru proiectul de Centenar și nominalizarea în topul primelor 3 orașe în ceea ce privește curățenia și gestionarea deșeurilor.
Mulțumesc tuturor buzoienilor pentru implicare și îi asigur că Primăria va face tot ceea ce este posibil în transformarea Buzăului într-un adevărat „ORAȘ MAGNET”!”, a scris primarul Constantin Toma pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentUn nou accident în zona „Hanul lui Țintă”
Articolul următorDrum forestier, distrus de cutremur. Accesul către Mănăstirea Găvanu, blocat