Pregătiri intense pentru unul dintre cele mai vechi bâlciuri din zona Munteniei

Revitalizat în urmă cu doi ani, sub denumirea „Iarmafest”, târgul Drăgaica a devenit deja un festival regional sinonim cu distracţia. Regulamentul de organizare a ediţiei din acest an a târgului de vară de la Buzău se află, în aceste zile, în dezbatere publică.

Pregătirile pentru ediţia 2019 a târgului Drăgaica, unul dintre cele mai vechi bâlciuri din ţară, au început. Târgul de vară din Buzău va avea loc în perioada 8 – 25 iunie şi va funcţiona zilnic între orele 10:00 – 24:00.

Primăria Buzău doreşte ca ediţia din acest an a Drăgăicii să păstreze tradiţia ultimilor doi ani, iar târgul de vară să devină un festival etno-cultural, care, prin prezenta meşterilor populari, să reînvie tradiţia târgului de meşteşugari. De asemenea, şi în acest an, pe scena festivalulului vor urca nume mari ale muzicii româneşti, lista artiştilor şi a trupelor invitate fiind încă în lucru.

Târgul „Drăgaica” se organizează în actuala locaţie, aflata la ieşirea din municipiul Buzău către Urziceni, încă din anul 1971.Municipalitatea buzoiană a iniţiat déjà un proiect de hotărâre, cu caracter normativ, privind târgul de vară „Drăgaica” 2019, care, mai înainte de a fi aprobat în şedinţa Consiliului Local Municipal din luna mai, a fost supus dezbaterii publice.

Articolul precedentAnatomo-patologii confirmă: Cea de-a patra victimă identificată a criminalului în serie din Cipru este buzoianca dispărută în 2016
Articolul următor37 de permise reținute de polițiștii buzoieni în doar 24 de ore