176 sancţiuni aplicate şi 37 permise de conducere reţinute de poliţişti ca urmare a neregulilor constatate în trafic

În cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic în ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au constatat şi sancţionat 176 de abateri, 54 dintre sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Pe lângă punctele-amendă ce le-au fost aplicate, 18 conducători auto au fost lăsaţi ieri fără permisele de conducere după ce au fost înregistraţi de aparatele radar conducându-şi autovehiculele cu viteze ce au depăşit cu mai mult de 50 km/h limitele maxime admise atât în localităţi, cât şi în afara localităţilor.

Poliţiştii au mai reţinut alte 19 permise de conducere, pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare.

De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic în ziua de 02 mai a.c., poliţiştii rutieri au depistat şi sancţionat contravenţional şi 42 de pietoni, biciclişti şi căruţaşi care au încălcat regulile de circulaţie.

Articolul precedentPregătiri intense pentru unul dintre cele mai vechi bâlciuri din zona Munteniei
Articolul următorTupeu de hoț: a furat chiar din seiful firmei la care lucra