Prefectul județului Buzău transmite felicitări personalului de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău, care în doar câteva ore au reușit să onoreze toate solicitările buzoienilor care s-au prezentat, sâmbătă, 19 noiembrie, la ghișeele S.P.C.R.P.C.I.V. pentru preschimbare permisului de conducere sau înmatricularea vehiculelor.

Angajații S.P.C.R.P.C.I.V. au făcut față unui volum foarte mare de muncă, dar cu o dorință și mai mare de a veni în sprijinul oamenilor, de a reduce timpii de așteptare, au reușit să rezolve toate solicitările.

„Au demonstrat că se poate și că lucrează pentru oameni, în sprijinul oamenilor”, transmite prefectul județului, care a anunțat că la ora 12.30 toate solicitările au fost soluționate.

Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău face apel la persoanele care erau înregistrate cu programări online, dar au realizat, sâmbătă, 19 noiembrie, operațiunile respective, să anuleze programările din sistem, pentru a lăsa loc liber altor buzoieni, care fie au nevoie să le fie preschimbate permisele de conducere, fie trebuie să-și înmatriculeze autovehiculele. Aceeași rugăminte, de a-și anula programările online, le este adresată și celor care se vor prezenta în data de 26 noiembrie la ghișeele S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBenzema, câştigător al Balonului de Aur, marele absent de la Cupa Mondială
Articolul următorMarcel Boloș, anunțul momentului pentru românii vulnerabili – Decizie de la Bruxelles: Cum vor fi acordate voucherele sociale în 2023