Cătălin Simion, polițistul local de la Poliția Locală Buzău, în vârstă de 48 de ani, care s-a luptat pentru viață pe un pat de la ATI aproape o săptămână a decedat în această dimineață.

Bărbatul a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 iar starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid. Cătălin Simion a fost un polițist local respectat, care își făcea întotdeauna datoria față de semeni și față de comunitate.

Marțea trecută s-a simțit rău și a mers la spital. Nefiind locuri în zona de triaj epidemiologic, bărbatul a așteptat în mașină aproape șapte ore. Ulterior a fost văzut de medicul de la UPU, care i-a prescris o rețetă și l-a trimis acasă. A doua zi, Cătălin Simion deja se simțea foarte rău. Soția a mers cu el la Gârlași, unde medicii l-au oprit pentru investigații. Vineri a fost trimis cu ambulanța la Spitalul Județean Buzău, unde a fost dus direct pe ATI pentru că nu mai putea respira singur.Timp de șase zile, Cătălin Simion s-a luptat din răsputeri pentru viață. Virusul parșiv l-a învins și, în dimineața acestei zile, inima i s-a oprit.

Un om ce a fost în „prima linie” din ziua 1 a pandemiei fara a i se recunoaște meritele.Din contra,conducerea primăriei nu ii recunoaște nici măcar drepturile consfințite de lege. Domnule Primar, nici acum nu o sa recunoașteți buletinul de expertizare al D.S.P.-ului?”, este un mesaj postat de Sindicatul Polițiștilor Locali Buzău pe pagina de facebook.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentProcedura pentru acordarea eșalonării la plată simplificate, publicată în Monitorul Oficial
Articolul următorSCM Gloria Buzău speră să realizeze surpriza și să se califice în grupele Ligii Europa