Trecere de pietoni transformată în ring de box, în seara de Crăciun. Un buzoian de 33 de ani a ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O cu un pumn de pasagerul unei mașini, conform reporterbuzoian.ro.

Incidentul a avut loc în seara de Crăciun, în jurul orei 20.30, pe Bulevardul Unirii Nord din municipiul Buzău, la semaforul cu temporizare de lângă Pub. Conform IPJ Buzău, bărbatul de 33 de ani traversa strada pe trecerea de pietoni în momentul în care autoturismul de culoare neagră, cu numere de București, sosește la semafor. După un scurt schimb de replici, pasagerul din dreapta coboară și îi aplică pietonului un pumn în figură. Bărbatul care, din spusele poliției, era băut, rămâne întins pe asfalt, în timp ce trecătorii se grăbesc să îi îi acorde primul ajutor.

Individul a coborât și el din mașină și, după ce a încearcat să o agreseze și pe femeia care îi cerea socoteală pentru fapta comisă, s-a urcat în autoturism și a demarat în trombă. În scurt timp, la fața locului a ajuns și ambulanța care l-a transportat pe bărbat la spital.

Câteva zeci de minute mai târziu, polițiștii au reușit să depisteze și mașina din imagini. Pasagerul care l-a lovit pe pieton a fost lăsat liber, dar se va alege cu dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBărbat depistat de poliţişti cu articole pirotehnice
Articolul următorA treia mașină care a intrat în rondul de la strada Frăsinet în ultima lună