Noul antrenor al sectiei de handbal va fi Ovidiu Mihaila, fostul tehnician al Stelei Bucuresti. Ex-stelistul va conduce, pentru prima data in cariera o echipa de fete

Fără experiență în handbalul feminin, dar cu un palmares notabil, Ovidiu Mihăilă a fost prezentat, azi, în cadrul unei coferințe de presă, ca noul antrenor al Gloriei Buzău. Fostul tehnician al Stelei va lucra pentru prima dată cu o echipă de fete, sportive cu care a apucat să le cunoască, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Oficial, obiectivul secției de handbal este clasarea pe unul  dintre primele opt locuri, dar Mihăilă nu exclude forțarea unei participări în cupele europene.

Pe lângă impedimentul de a lucra, în premieră, cu un colectiv de fete, Mihăilă se confruntă cu o altă situație destul de ingrată, pentru un tehnician. Lotul de jucătoare a fost conceput, deja, de cel care-i va fi secund, Romeo Ilie. Fostul stelist a declarat, însă, că mizează pe inspirația lui Ilie, cunoscut pentru flerul în ceea ce privește transferurile.

Ovidiu Mihăilă a mai avut oferte de la câteva grupări din Liga Zimbrilor, dar și de la o echipă de handbal feminin din Polonia.

Articolul precedentDescoperire macabră într-un apartament din Buzău
Articolul următor„Iliesta”, supărat pe toată lumea