Doi elevi din Buzău, aflați la Constanța pentru a participa la Olimpiada Națională de Chimie, au fost loviți de o mașină î pe trecerea de pietoni de la intrarea în Mamaia

Doi elevi, de 16 și 17 ani, din Buzău, aflați la Constanța pentru a participa la Olimpiada Națională de Chimie, au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni de la intrarea în Mamaia. Cei doi adolescenți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța cu multiple traumatisme.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din Constanţa, dinspre strada Soveja către Stațiunea Mamaia şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul hotelului Malibu, a surprins şi accidentat uşor doi tineri de 16, respectiv 17 ani, care se angajaseră în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

Accidentul a avut loc, în jurul orei 16,00, pe trecerea de pietoni din dreptul Pavilionului Expozițional, de la intrarea în stațiunea Mamaia. Potrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Constanţa. Ajungând la marcajul pietonal din dreptul hotelului Malibu, șoferul a surprins şi accidentat uşor doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, care se angajaseră în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

Cele două victime au fost preluate de ambulanțele SMURD, care au ajuns la locul accidentului. Elevul de 16 ani prezenta traumatism de membru inferior, de braț stâng și traumatism cranio cerebral. Colegul lui, de 17 ani, s-a rănit la picior, suferind un traumatism la gleznă stângă. Minorii sunt în afara pericolului.

Articolul precedentLa Buzău se majorează din nou prețul gigacaloriei
Articolul următorSeparatoare de sens, pe centura Buzăului