Autoritățile buzoiene au decis montarea mai multor separatoare de sens pe soseaua de centură, pe tronsonul dintre Fabrica de Bere şi curba din apropierea pădurii Crâng

După valul de.accidente, autoritățile buzoiene au decis montarea mai multor separatoare de sens pe soseaua de centură, pe tronsonul dintre Fabrica de Bere şi curba din apropierea pădurii Crâng. Peste 30 de accidente rutiere s-au produs în ultimii doi ani pe această porţiune, iar autoritățile au decis să ia măsuri.

În şedinţa Comisiei pentru Siguranţa Rutieră a municipiului au fost stabilite măsurile care vor reduce numărul de accidente rutiere produse mai ales între Fabrica de Bere şi pădurea Crâng.

De asemenea, în cazul în care se produce un derapaj sau se pierde controlul direcţiei, automobilul va fi împiedicat să pătrundă pe sensul opus şi să fie implicat într-o ciocnire frontală.

Pentru a putea fi observaţi mai uşor pe timp de noapte, pe separatoare vor fi montate plăcuţe reflectorizante iar, într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat, Şoseaua Nordului va beneficia de iluminat public stradal.

Separatoarele vor fi montate de la coborârea de pe podul de la Fabrica de Bere până la prima curbă către pasarela Nehoiu, unde se vor uni cu celelalte dispozitive similare.

Articolul precedentOlimpici buzoieni, loviți pe trecerea de pietoni
Articolul următorUn șofer băut a lovit o mașină după care a ricoșat într-o casă