Măsurile s-au impus pe strada Ostrovului, tronsonul delimitat de strazile “Arh. Petre Antonescu” si strada “Sf. Sava de la Buzau”, cu directia dinspre strada “Arh. Petre Antonescu” catre strada “Sf. Sava de la Buzau”.

Directia Politiei Locala Buzau aduce la cunostinta participantilor la traficul rutier instituirea din data de 25.01.2020, a sensului unic de circulatie a autovehiculelor pe strada Ostrovului, tronsonul delimitat de strazile “Arh. Petre Antonescu” si strada “Sf. Sava de la Buzau”, cu directia dinspre strada “Arh. Petre Antonescu” catre strada “Sf. Sava de la Buzau”. Cu aceasta ocazie, politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie si Disciplina Rutiera actioneaza in zona pentru fluidizarea traficului si informarea conducatorilor auto cu privire la amplasarea noilor indicatoare rutiere “Accesul interzis”, respectiv “Sens Unic”.

Pentru nerespectarea semnificatiei indicatorului rutier “Accesul interzis”, conducatorii auto pot fi sanctionati cu avertisment sau 2 puncte amenda (1 punct amenda =145 lei) si 2 puncte de penalizare la permisul de conducere.

Politistii locali vor continua aceste actiuni si recomanda participantilor la trafic sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere.

Articolul precedentPercheziții la indivizi care își căutau victimele pe site-ul burselor de transport
Articolul următorAvertizare din partea meteorologilor. Vine viscolul!