După isteria pestelor, a roșiilor cu moț care ar provoca cancer și alte probleme reclamate de cetățeni cu privire la alimentele pe care le consumăm, mai nou apare și isteria pepenilor.

Recent pe Facebook, s-a creat o adevărată isterie, sute de oameni acuzând dureri de stomac, vărsături şi greţuri, toate puse pe seama consumului unei banale felii de pepene despre care cei păţiţi susţin sus şi tare că este contaminat cu nitriţi sau pesticide. În realitate, aşa cum susţin medicii, miezul harbuzului nu poate fi infestat decât în situaţia în care cuţitul cu care a fost tăiat pepenele sau coaja lubeniţei nu au fost bine spălate.

„Sunt praf!!! De cinci ore zac! Vărsături non stop! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piață! Este incredibil! Am ajuns să mâncăm pepeni cu aromă de pepene!”. E doar una din lamentările românilor care au dat vina pe pepene pentru starea de rău de care au fost cuprinşi la puţin timp după ce au mâncat câteva felii din gustosul şi zemosul produs.

Imediat după postarea la care am făcut referire, internetul a luat foc, iar consumatorii de pepeni au început să se plângă, unul mai tare ca altul, de ce li s-a întâmplat după ce au mâncat pepene.

Articolul precedentAutobuz cu 40 de pasageri, ieșit de pe carosabil, la ieșirea din Buzău
Articolul următorFrizerie din Buzău, răvășită de hoți