Personalul medical și pacienții de la UPU Buzău au fost evacuati de urgenta joi dupa amiaza dupa ce  o femeie a pulverizat un intreg spray lacrimogen în incintă.

O femeie din Costesti, venita cu copilul la Urgente dupa o bataie la scoala, ar fi fost lovita cu pumnul in fata de un barbat, iar ea a scos spray-ul si l-a descarcat la UPU.

Angajații firmei de pază au venit de urgență pentru a potoli spiritele, împreună cu mai multe echipaje de poliție.

„Am venit cu copilul meu la UPU și în momentul în care dădeam actele doamnei de la triaj m-am trezit brusc cu un pumn în față. Năucită de lovitură am scos spray-ul paralizant din geantă și am dat cu el. Recunosc, n-am mai ținut cont de ceilalți pacienți. Am dat în prostie. Cum cel care m-a lovit a fugit în timp ce se bătea cu bărbati-miu încoace înspre saloane m-am dus după el cu spray-ul”, a povestit femeia agresată.

Scandalul din UPU a fost urmarea unui conflict petrecut între copilul femeii și cel al bărbatului care a dat cu pumnul.

Cei doi copii, clasa a șasea la scoala de la Costești s-au luat la bătaie într-o pauză, iar unul dintre ei l-a mușcat de spate pe celalalt.

Mama celui muscat a venit cu băiatul la UPU, moment în care a fost lovită cu pumnul de tatăl celuilalt. A urmat o bătaie ca-n filme în incinta, iar pentru că nu reușea să facă față, paznicul de la LEX Protect a dat alarma pe unitate.

Bărbatul agresor a fost preluat de politisti.

După 15-20 de minute în care au ieșit afară din cauza sprayului paralizant, personalul și pacienții au reintrat în UPU.

Articolul precedentFostul primar din Cochirleanca, încarcerat
Articolul următorPasajul de pe Unirii rămâne în continuare închis