Arbitrul internaţional de handbal Simona Stancu oficiază zilele aceastea la Campionatul European de Handbal Feminin

Arbitrul internaţional de handbal, Simona Stancu, va primi titlul de Cetăţean de onoare al judeţului Buzău, în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean din 2018. Buzoianca, alături de Cristina Năstase, din Galaţi, formează cel mai apreciat cuplu de arbitri români la nivel internaţional. În această perioadă, cele două românce arbitrează meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franţa. Unul dintre arbitrii de top ai handabalului românesc, Simona Stancu, va fi răsplătită de către autorităţile buzoiene.

Ea va primi titlul de Cetăţean de onoare al Judeţului Buzău, în cadru festiv, la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean din 2018.

În această perioadă, cuplul Simona Stancu şi Cristina Năstase arbitrează meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franţa, acolo unde participă şi naţionala României. Până acum, româncele au oficiat partidele Muntenegru – Slovenia şi Suedia-Serbia. Cele două fac pereche în arbitraj de aproape 15 ani.

Simona Stancu deţine ecusonul EHF din 2015 şi, pe lângă semifinala de Liga Campionilor, mai are în cartea de vizită trei turnee finale la tineret, printre care şi o finală, meciuri de Liga Campionilor la handbal feminin, dar şi o finală în Cupa Challenge.

Simona Stancu are 32 de ani şi este căsătorită tot cu un sportiv, Ionuţ Stancu, fotbalist în Liga a IV-a. Cei doi au un băieţel în vârstă de 6 ani.

 

Articolul precedentIncendiu puternic la Vadu Pasii. O persoana carbonizata, alte doua cautate de pompieri
Articolul următorMeci de infarct, la Iași ! Gloria reușește un egal, cu Poli