Nou cetatean de onoare pentru judetul Buzau. Profesorul Melnic, recompensat pentru performanta

Județul Buzău va avea un nou cetățean de onoare. Aleșii județeni urmează să aprobe un proiect de hotărâre în cadrul ședinței Consiliului Județean de joi, 28 februarie. Este vorba despre profesorul Mihai Melnic, care va primi distincția din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, în semn de recunoaştere a contribuţiei sale la dezvoltarea învăţământului buzoian şi formarea tinerelor generaţii.

Profesorul Mihai Melnic face parte din galeria profesorilor emblematici ai Colegiului ”B.P.Hasdeu” care au contribuit la construirea unor cariere profesionale de excepţie pentru mulţi din absolvenţii acestei unităţi de elită a învăţământului preuniversitar. Mihai Melnic a avut o carieră didactică atât la catedră, cât şi ca responsabil în cadrul Inspectoratului Judetean Şcolar, implicându-se şi în politică, fiind în mandatul 1992-1996 consilier local în CLM Buzău, fără a abandona promovarea învăţământului.

De-a lungul carierei sale a pregătit elevi pentru olimpiade naţionale şi internaţionale la fizică, obţinând rezultate remarcabile.

Articolul precedentMartisor special. Consultatii ginecologice gratuite in perioada 1-8 martie
Articolul următorCampanie din poarta in poarta pentru prevenirea pestei porcine