Autobuzul 5 nu mai face bucla la Kaufland şi de la 1 august dispar microbuzele de transport persoane, anunţă conducerea Trans-Buz

Noi reglementări anunţă societatea de transport local la nivelul municipiului Buzău. Potrivit anunţului făcut, încă s-a renunţat la ideea ca autobuzul nr. 5 să mai facă bucla către Kaufland Sud.

Decizia vine după ce, iniţial, se luase aceeaşi hotărâre cu privere la autobuzul nr. 10. Potrivit conducerii societăţii de transport local, reglementarea a intrat în vigoare încă de la 1 iulie şi a venit ca răspuns la nemulţumirile buzoienilor.

„Am primit mai multe sesizări de la cetățeni că sunt nemulțumiți că pierd timp cu acest ocol, decât aprecieri pozitive. Întrucât nici la capitolul venituri n-au fost creșteri importante, am decis ca de la 1 iulie autobuzele de pe traseul 5 să nu mai facă bucla spre Kaufland Sud. O vor face în continuare cele de pe traseele 3 și 4, plus autobuzul 1 care are acolo cap de linie”, a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

De asemenea, conducerea Trans-Bus a mai anunțat că de luni până vineri frecvența pe traseul 5 a fost îmbunătățită la 13 minute.

Este foarte important de ştiut şi faptul că de la 1 august vor dispărea toate traseele de maxi taxi (4,7,8,10), în orașul Buzău urmând să funcționeze doar Trans-Bus.

Articolul precedentViorica Dancila, in zonele afectate de inundatii in judetul Buzau
Articolul următorParadox. Buzăul, pe locul trei la asistaţi, pe acelaşi loc la suspendaţi din plata