În perioada 1-5 iunie 2023, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău au asigurat măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice de amploare din județul nostru. Fiecare eveniment în parte s-a bucurat de un public numeros, astfel că misiunea jandarmilor din această minivacanță nu a fost una ușoară. Cu toate acestea, activitățile organizate s-au desfășurat în deplină siguranță, nefiind înregistrate incidente majore. În ultimele zile, la evenimentele din spațiul public, jandarmii buzoieni au aplicat doar două sancțiuni contravenționale, conform legii 61/1991 republicată, în valoare totală de 1700 de lei.

Data de 1 iunie i-a adus pe jandarmii buzoieni mai aproape cei mici, aceștia fiind alături de copiii din Săhăteni, municipiul Buzău (Parcul Crâng ) și Berca.

Minivacanța a fost marcată și de o importantă sărbătoare religioasă, Rusaliile, jandarmii buzoieni fiind astfel prezenți în zonele din apropierea lăcașurilor de cult unde au asigurat un climat de ordine și siguranță pentru buzoieni. Tot în această perioadă am fost alături și de buzoienii care au petrecut la festivalurile organizate în mai multe comune ale județului nostru, bucurându-ne astfel de faptul că, de fiecare dată, distracția nu a fost întreruptă de niciun eveniment neplăcut.

”Cum sezonul estival abia a început, dorim să vă asigurăm de faptul că vom rămâne la datorie pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de aceste zile de vară, iar cum temperaturile ridicate ne trimit de multe ori spre zona de munte, vă reamintim câteva dintre sfaturile jandarmilor montani:
– informați-vă cu privire la prognoza meteo și itinerarul propus
– nu vă aventurați pe trasee turistice fără echipament adecvat
– urmați traseele marcate

În cazul apariției unor situații de dificultate sau risc la adresa integrității, sănătății sau vieții, solicitați ajutorul prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112” au transmis jandarmii buzoieni.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMinistrul Educației, Ligia Deca: Peste 15.000 de persoane au renunţat la grevă
Articolul următorVideo: Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii buzoieni în perioada minivacanței din perioada 1-15 iunie