Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, se va afla marți, 7 mai, într-o vizită de lucru în județul Buzău, alături de secretarul de stat pentru Ape, Adriana Petcu, și directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu.

Începând cu ora 15.20, ministrul apelor și pădurilor va prezenta, la sediul primăriei Merei obiectivul de investiții „Regularizare râu Sărata, în zona localității Sărata Monteoru, comuna Merei, județul Buzău”, iar de la ora 16.00, la Vernești, obiectivul de investiții „Platforma comunală de depozitare și gospodărirea gunoiului de grajd, com.Vernești, jud. Buzău”.

Vizita de lucru a delegației conduse de ministrul Ioan Deneș va continua la sediul primăriei municipiului Buzău (Sala „Nicu Constantinescu”), cu prezentarea obiectivelor de investiții pe care Ministerul Apelor și Pădurilor le va derula în 2019, în acest județ (începând cu ora 16.45). Evenimentul va fi urmat de o conferință de presă.

Articolul precedentPeste un milion de euro obținuți de o grupare de proxeneți buzoieni. Ce au descoperit polițiștii la percheziții
Articolul următorAstăzi se împlinesc trei ani de când sublocotenenții (pm) Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu și-au pierdut viețile în Afganistan