1 Decembrie este un moment de aducere aminte a faptelor celor care au pus mai presus de viaţa şi libertatea lor pentru interesul naţional. Cei care au luptat pentru împlinirea unui deziderat naţional, şi anume Marea Unire a României.

”Ziua Națională marchează un moment istoric, în care sărbătorim unitatea şi spiritualitatea unui popor cu valori şi tradiţii ce merită cinstite. Pentru că ziua de 1 Decembrie 1918 a reprezentat împlinirea unui ideal istoric, concretizarea visului mai multor generaţii de români, şi noi avem, astăzi, datoria de a păstra vie identitatea naţională, de a pune umărul la consolidarea unei Românii puternice, demne şi prospere!

Cu prilejul Zilei Naționale a României, doresc din tot sufletul, tuturor românilor din ţară şi din străinătate, La mulți ani întru patriotism!

Polițiștilor, alături de care intru în serviciu în fiecare zi, le doresc putere de muncă și credință în idealuri, să ducem împreună, cu onoare, serviciul poliţienesc în slujba comunității.

Numai împreună putem moderniza România şi numai împreună putem schimba în bine viitorul generaţiilor următoare.

La mulţi ani! Cu unitate, sănătate şi pace,” transmite ŞEFUL IPJ Buzău

Comisar-şef de poliţie,

PANTAZI VIRGIL-LAURENŢIU

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentGalerie foto: Școala Fără Bullying! Fii erou!
Articolul următorSancţiuni aplicate de poliţişti în cadrul controalelor efectuate pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit cu ocazia comercializării produselor agroalimentare