Marieta Vidak, abia transferată la Buzău,  s-a accidentat și va sta tot sezonul

Situație deloc roză, la echipa de handbal a SCM Gloria. Cu doar câteva zile înainte de începerea sezonului, Marijeta Vidak a suferit o accidentare gravă și va stă, cel mai probabil, tot sezonul. Interul stânga, venit în vara de la Podravka, a suferit o ruptură de ligamente. Dumitru Musi a declarat că, în contextul unei piețe a transferurilor sărace, nu poate acoperi golul lăsat de sportivă croată.

În ciuda unor evoluții bune în stagiile de pregătire, Dumitru Muși afișează un optimism destul de rezervat, înaintea startului sezonului. Ultima lovitură suferită de lotul buzoian a fost reprezentată de accidentarea Marietei Vidak, una dintre puținele sportive cu notorietate sosite în vară. Interul croat va sta, se pare, tot sezonul, din cauza unei accidentări la ligamentele încrucișate.  Astfel, echipa tehnică a Gloriei se confruntă cu o situație ingrată, chiar cu cîteva zile înainte startul sezonului.

Cum majoritatea sportivelor de valoare rămase libere de contract în vară au semnat deja, tehnicianul Gloriei spune că piața transferurilor nu poate oferi soluții viabile. Muși ar mai fi dorit un inter și o extremă, dar și un portar, în contextul în care lotul Gloriei se bazează doar pe doi goalkeeperi.

Gloria Buzău va debuta în Liga Florilor acasă, contra celor de la HCM Rîmnicu Vîlcea. Partida se va disputa Duminică, 2 Septembrie.

Articolul precedentÎncă un semafor cu buton, la Buzău
Articolul următorAutoritățile mută chiriaşii din casele clădirile istorice care aparţin Primăriei