După remiza din meciul tur, pe teren propriu, CSM Râmnicu Sărat pornea cu șansa a doua în semifinalele barajului de promovare în Liga a 2-a cu Foresta Suceava, dar elevii lui marius Tîrîlă au mers sub ”Arini” să-și vândă scump pielea. În primele minute ale meciului râmnicenii au fost ceva mai acticvi în atac, dar pe parcurs s-au stins și au pierdut meciul cu 2-0 (0-0) ratând astfel prezența în finala barajului de promovare. 

Încă din primul minut al meciului fiecare echipă a avut câte o fază periculoasă la poarta adversă. În secunda 19 o minge a fost aruncată în careu pentru Chika, dar portarul Toader a ieșit și a reținut la 12 metri, în fața atacantului gazdelor. Peste 30 de secunde Samson a trimis o pasă greșită în propria jumătate de teren, în piciorul lui Richardo Mihalache, care a preluat mingea din centru, s-a dus în stânga, a intrat în careu i a șutat de la 7 metri, lateral, peste poartă. 

În minutul 16 Constantinescu a intrat în careu dar a fost blocat de Cimbru, în marginea careului de 6 metri. În minutul 25 la o centrare lungă din dreapta, aproape de la mijlocul terenului, în careul advers, portarul Toader a ieșit la 11 metri și s-a lovit de Chika, care alerga cu privirea în sus, după minge. Portarul a atins ușor balonul, care s-a dus în afara terenului și s-a dat peste cap, cazând rău, dar arbitrul a indicat penalty pentru gazde. Jocul a fost întrerupt zece minute, Chika părăsind terenul cu ambulanța, în timp ce portarul celor de la Râmnic și-a revenit după ce a primit îngrijiri medicale. 

În minutul 35 Izuogu Samson a executat lovitura de pedeapsă, cu latul, în stânga, dar mingea a trecut peste poartă. În minutul 39 Samson a șutat puternic de la 25 de metri, dar mingea a trecut pe lângă poarta oaspeților. În minutul 41, la un corner de pe stânga, de Căinari, Cimbru a trimis cu capul din 4 metri, poziție centrală, peste poarta lui Toader. În minutul 45+9 Calotă a încercat un șut de la distanță, dar mingea a trecut pe lângă poarta sucevenilor și scorul la pauză a rămas 0-0. 

În minutul 50 Constantinescu a șutat din colțul careului mare, dar prea slab pentru a-l pune în dificultate pe portarul Niga. 

În minutul 55 Suceava a deschis scorul. Codău a centrat din dreapta, mingea a traversat careul și a ajuns în partea opusă la Filip care a intrat spre centru, dar nu a șutat și i-a așeazat mingea înapoi pentru șutul lui Marian Ilie, care trimis din 14 metri central, pe jos, lângă bara din stânga. Portarul Toader a fost prins pe picior greșit și nu a ajuns să respingă cu piciorul. 

În minutul 57 Căinari a deviat cu capul în față, la Filip, iar acesta a trimis în careu pentru Vlad Codău, care a scăpat spre poartă printre Surugiu și Ceaușel și a trimis din 9 metri central pe lângă portar, în stânga, 2-0. 

După cele două goluri gazdele au mai avut două situații de poartă, prin Căinari, Martin și Samson, dar fie au fost blocați, fie nu au nimerit cadrul porții. În minutul 76 Socol a încercat o pătrundere pe zonă centrală, dar a fost faultat la 18 metri de Nițu. Roman a executat lovitura liberă, dar a trimis în zid și gazdele au respins.

În ultimele minute ale meciului gazdele au mai avut alte două situații bune, dar Căinari și Munteanu au trimis în afara cadrului porții din interiorul careului. În minutul 89 Constantinescu a primit o minge la marginea careului, dar șutul său a fost dezamăgitor, la fel ca întreaga evoluție a celor de la CSM Râmnicu Sărat în acest meci din semifinalele barajului de promovare în Liga a 2-a. 

CSM Râmnicu Sărat: C. Toader – Calotă, M. Ioniță, Ceaușel, Surugiu (min. 74 Cl. Băciuț)- D. Oprea (min. 62 Socol), B. Danciu, I. Roman (min. 88 Cosmin Ionescu), Andrei Ignat – Richardo Mihalache (min. 74 D. Burlacu), Matei Constantinescu 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentRareș Bogdan susține majorarea salariilor profesorilor cu 25%: „Câciu să stea cu picioarele în apă rece și să dea banii!”
Articolul următorSondaj – Ce procente ar avea cele mai importante partide din România dacă astăzi s-ar face alegeri