SCM Gloria Buzău a ratat şansa de a se califica în semifinalele Campionatului Naţional de Juniori U19, dar şi şansa de a juca ultimele două faze ale competiţiei la Buzău. Elevii antrenorilor Mugurel Măndoiu, Anton Nicolae şi Vasile Lazăr au pierdut, în urma loviturilor de departajare, confruntarea din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1. Formaţia buzoiană a deschis scorul prin Adrian Vîrloi, în minutul 30, iar gazdele au egalat cu două minute înainte de finalul primei reprize. După 90 de minute tabela a rămas neschimbată și s-a trecut direct la loviturile de departajare, unde, din păcate, SCM Gloria Buzău a ratat de trei ori de la 11 metri, iar cei de la Ceahlăul Piatra Neamț au ratat doar de două ori, scorul final fiind 11-10 pentru Ceahlăul.

Semifinalele şi finala Campionatului Naţional de Juniori U19 se vor juca la Buzău, pe stadionul Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balas Soter”, pe 7 şi 8 iunie 2021. La acest turneu s-au calificat Ceahlăul Piatra Neamţ, ACS Viitorul Cluj Junior, CSS Târgovişte şi ACS Campionii Fotbal Club Argeş.

Sursa: Realitatea de Buzau