În contextul în care proiectul privind modificarea regulamentului de funcționare al Consiliului Local Municipal Buzău a fost lansat în dezbatere publică, pe site-ul Primăriei municipiului Buzău, și pentru a putea transmite inițiatorului o opinie fundamentată având la bază părerile cât mai multor buzoieni, miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 12.00, va avea loc o dezbatere, în Sala Cabinet a Instituției Prefectului – Județul Buzău.

La discuții sunt invitați să participe jurnaliști, trusturi de presă, dar și cetățeni care vor să transmită un punct de vedere cu privire la regulamentul de funcționare al Consiliului Local Municipal Buzău. Persoanele care nu pot fi prezente la întâlnirea de săptămâna viitoare, dar care vor să-și exprime punctul de vedere cu privire la acest subiect, își pot transmite opiniile la adresa de email [email protected] .                                                               

”Menționăm că invitația de a participa la dezbaterea privind modificările aduse regulamentului de funcționare al C.L.M. Buzău a fost transmisă, deopotrivă, Primăriei Buzău, cu rugămintea ca informația privind desfășurarea evenimentului să fie diseminată și în rândul consilierilor locali municipali. Scopul dezbaterii pe care o lansăm este acela de a avea, la finalul întâlnirii, o concluzie care să consolideze forma rezonabilă pe care Instituția Prefectului o va propune, ulterior, inițiatorului regulamentului de funcționare al Consiliului Local Municipal, în contextul procedurii de transparență decizională în care se află acest proiect” transmite Biroul de presă al Instituției Prefectului Județului Buzău.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentSilviu Mănăstire (PNL) despre creșterea pensiilor: „Premierul s-a exprimat clar pe chestiunea asta: 15% e pe lege”
Articolul următorA murit vestitul lăutar Irinel Buneață lovit de un autocamion în accidentul de marți dimineață, de pe DN2E85, la ieșire din Costești