Se încheie coșmarul șoferilor care tranzitează podul de la Mărăcineni. Obiectivul va fi redat circulației joi

Vești bune pentru șoferi și navetiști. Podul de la Mărăcineni, peste râul Buzău, care va face legatura între Moldova și Capitala va fi redat circulației, chiar în această săptămână, joi, 30 august. După redeschiderea podului, pe sensul Râmnicu Sărat spre Buzău, vor începe lucrări de reparare și pe celălalt sens, însă acestea vor dura doar câteva zile și se va lucra alternativ, astfel încât traficul să nu aibă foarte mult de suferit.

După cinci luni de reparații capitale, circulaţia rutieră pe podul de la Mărăcineni, peste râul Buzău, va reveni la normal în această săptămână.

Joi 30 august, podul care face legătura între Moldova și Muntenia va fi redat circulației. Zilele trecute, ministrul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sârbu insoțit de alți oficiali au dorit să verifice stadiul ultimelor lucrări de la acest obiectiv strategic.

Circulația pe podul de la Mărăcineni, pe sensul Rm Sărat- Buzău a fost închisă în luna aprilie, iar constructorul a anunţat că are nevoie de 130 de zile pentru a efectua reparaţiile.

În tot acest timp, întreg traficul dintre Muntenia și Moldova a fost preluat de celălalt pod, motiv pentru care pe calea de acces Buzău către Rm. Sărat s-au format gropi în asfalt. Din luna septembrie, pe podul în care s-au format gropi vor fi efectuate lucrări de întreținere, însă acestea se vor efectua noaptea și vor dura cel puțin o săptămână.

Articolul precedentDebut de sezon cu dreptul, pentru echipele buzoiene
Articolul următorȘofer cu alcoolemie, uriașă prins de pilițiști la volan