Marius Ioniță și Valentin Alexandru au semnat ieri, pentru Gloria Buzău

Ziua si transferul, pentru Gloria Buzau. In speranta unei evolutii bune in Liga ii-a, clubul din Crang a mai reusit transferul a doi jucatori. La Buzau au ajuns Valentin Alexandru, de la Chindia si Marius Ionita de la Energeticianul.

Gloria este una dintre cele mai active echipe ale eșalonului secund, pe piața transferurilor. Conducerea roș-albaștrilor  a reușit ieri să bată palma cu doi jucători, după ce, în weekend, alte două transferuri fuseseră perfectate.  Ieri, au semnat pentru Buzău fundașul Marius Ioniță și atacantul Valentin Alexandru.

Marius Ioniță este născut la Buzău, dar a debutat în fotbalul mare la Dinamo București, evoluînd mai multe partide la echipa a doua a clubului din Ștefan cel Mare. Stopperul buzoian a mai jucat pentru Oțelul, ACS Berceni,  Olimpia Satu Mare, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna iar anul trecut a îmbrăcat tricoul celor de la ACS Energeticianul.

Valentin Alexandru a jucat în sezonul trecut pentru Chindia Tîrgoviște, el fiind împrumutat la nou-promovata în Liga I de la Dunărea Călărași. Pentru dîmbovițeni a bifat unsprezece partide, înscriind trei goluri. Atacantul mai are la activ stagii la Pandurii, Academica, Otopeni, Juventus, Săgeata Năvodari și Victoria Brănești.

Patru fotbaliști  a reușit să înregimenteze  Gloria, în ultimele zile. Surse din cadrul clubului dau ca sigure alte cîteva transferuri, pînă la reunirea lotului, pe 17 Iunie.

Articolul precedentRugby-ul și futsalul buzoian, la mîna consilierilor locali
Articolul următorDescinderi ale polițiștilor la persoane bănuite de contrabandă cu arme. S-a descoperit un arsenal întreg