În data de 18 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de prevenire şi combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale și au reţinut 16 permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate.

Ieri, poliţiştii au organizat şi desfăşurat acţiuni ce au avut ca scop depistarea conducătorilor auto care depăşesc limita legală de viteză, atât în localităţi cât şi în afara acestora. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 31 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 8 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Alte 8 permise de conducere au fost reţinute pentru conducerea unor vehicule sub influența alcoolului, pentru neacordarea de prioritate și pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

Sancţiuni contravenţionale au mai fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (19), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (11), dar şi 44 sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 40.000 de lei.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentFără discrminare! Polițiștii de la Prevenire în dialog cu elevii
Articolul următorLudovic Orban iese la atac: se construiește „monstruoasa coaliție” pentru viitorul lui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00