Instituția Prefectului Buzău informează că „Noile spaţii sunt hoteluri, pensiuni sau clădiri cu alte destinaţii”, în ceea ce privește locurile în care vor fi carantinați cetățenii infectați cu noul coronavirus

În judeţul Buzău au fost identificate noi spaţii de carantină, anunţă Instituţia Prefectului.

În prezent, sunt 230 de locuri de carantină, dintre care 41 sunt ocupate. „Noile spaţii sunt hoteluri, pensiuni sau clădiri cu alte destinaţii”, informnează Instituţia Prefectului. Situaţia personelor suspecte de Covid-19 prezentată de Instituţai Prefectului, indică la nivelul judeţului Buzău existenţa a 41 de persoane care se află în carantină şi 345 de persoane pentru care s-a dispus măsura izolării la domiciliu.

La nivel naţional, cinci noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus au fost confirmate vineri dimineaţă. Bilanţul a ajuns la 64.  Toate cele cinci noi cazuri sunt din Bucureşti şi sunt persoane care intraseră în contact cu alţi pacienţi din ţara noastră diagnosticaţi cu virusul. În Bucureşi, bilanţul a urcat la 24 de cazuri confirmate.

O altă alternativă ar fi transformarea taberei de la Poiana Pinului, în centru de carantină. Deocamdată, însă, autoritățile nu au confirmat aceasă decizie.

Articolul precedentHoteluri și pensiuni buzoiene transformate în centre de carantină
Articolul următorPNL intră în carantină, după ce un senator a fost confirmat cu COVID-19. Orban: Mă voi izola la Vila Lac 1