HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus în primul meci al ultimei etape a turului Ligii Zimbrilor, în disputa cu HC Buzău, grupare care n-a mai cunoscut gustul victoriei în ultimele patru etape. Dobrogenii au înscris primul lor gol abia în minutul 6, dar din minutul 9 au preluat conducerea pe tabelă, pe care nu a mai cedat-o până la final, și s-au impus fără mari emoții, cu Ciprian Șandru pe post de golgeter.

Buzoienii au deschis scorul în minutul 2, dar au marcat al doilea gol abia în minutul 11, când constănțenii marcaseră de 4 ori. În minutul 24 Constanța s-a distanțat la 4 goluri, scor 6-10, aceeași diferență înregistrândi-se și la finalul primelor 30 de minute, scor 9-13. În minutul 43 diferența de scor s-a mărit la 5 goluri, scor 15-20, iar în minutul 52 diferența s- mărit la 6 goluri, scor 18-24. Până la final HC Buzău a redus handicapul la 4 goluri, scor final 23-27. 

Pentru HC Buzău au jucat: Manole, Babasafari, Mihai – V. Milosevic 6, Vujadinovic 5, Mironescu 3, Roșca 3, Bejinariu 2, Nosrati 2, Broască 1, Pelidija 1, Gheorghe, Chircă, Ionescu, Alexandru, Oprea. Antremor: Pero Milosevic.

HC Buzău a încheiat turul Ligii Zimbrilor pe locul 9, cu 20 de puncte și golaveraj 391-399.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPreședintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu a anunțat că va renunța la funcția de președinte executiv al PSD Buzău
Articolul următorMiniștrii Guvernului Cîțu își preiau astăzi noile portofolii – care este programul