Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost grav rănit, luni, în urma unui accident de muncă, produs la un şantier din localitatea buzoiană Beceni.

Bărbatul a căzut în gol de la opt metri înălţime, după ce structura podului la care lucra ar fi cedat. De partea cealalta, autorităţile spun că muncitorul s-a împiedicat de resturile pe care le desprindeau colegii săi cu picamărul.

Evenimentul s-a produs, pe DJ 203K, la podul de peste pârâul Slănic. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, angajat al firmei care reabilitează DJ 203K de la Mărăcineni până la Podu Muncii, s-a prăbuşit de podul rutier la care lucra.
Andrei Gheorghe a fost preluat conştient de către un echipaj SMURD Beceni, însă, pe drumul către spital, starea lui s-a agravat. Ajuns în UPU Buzău cu un traumatism cranio-cerebral sever, bărbatul a fost trimis de urgenţă cu o ambulanţă cu medic la Spitalul Bagdasar-Arseni din capitală.
Pentru că este vorba despre un accident de muncă, la faţa locului au sosit poliţişti şi inspectori ai ITM Buzău, are au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Articolul precedentFestival „street-food” în Piața Dacia
Articolul următorCărți de pe gardul bisericii. Proiect implementat de un preot buzoian