În ziua de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Berca sprijiniți de polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de tăinuire, 3 bărbați în vârstă de 23 și 45 de ani, din localitățile Pârscov, respectiv Berca. În urma perchezițiilor au fost ridicați 226 de acumulatori pentru trotinete electrice.

În ziua de 21 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din București, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că mai mulți acumulatori ar fi fost sustrași de la trotinetele aparținând societății, de pe teritoriul Franței, iar semnalul GPS al acestora ar fi fost identificat la imobile din localitățile Berca și Pârscov.

Prejudiciul a fost estimat de agentul economic la 100.000 de euro, fiind recuperat de către polițiști în proporție de 90%.

În cauză polițiști au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.

Articolul precedentVictorie importantă obținută de SCM Gloria Buzău în derby-ul cu SCM Rm. Vâlcea
Articolul următorSurprinși în flagrant în timp ce incendiau mai mulţi saci din material plastic şi mai multe recipiente din plastic provenind de la produse pentru protecția plantelor