Rugbiștii de la Gloria Buzău, învinși de Steaua, cu 38 la 17

Steaua și-a respectat statutul de favorită a grupei B, reușind o victorie clară, în fața Gloriei Buzău. Meciul disputat în Complexul Ghencea a fost echilibrat doar în prima repriză, mitan în care elevii lui Costică Mersoiu au jucat de la egal la egal cu echipa militară. Gazdele au intrat la pauză cu un ecart subțire, de doar patru puncte (14 la 10)

După pauză, prospețimea și omogenitatea gazdelor au făcut diferența, elevii lui Dănuț Dumbravă obținând o victorie cu punct bonus ofensiv. Pentru Steaua, Alexandru Porojan a finalizat de două ori în terenul de țintă al Gloriei, câte un eseu mai reușind și Bucurescu, Neagu, Pasalan și Doroftei.

În contul Gloriei, au reușit câte o încercare Darchia Tsotne (dacia tsonte) și Clifferd Jacobs, în timp ce Bowers a concretizat două transformări și o lovitură de pedeapsă.

Față de sezonul anterior, când formatul competiției a prevăzut disputarea de partide elminatorii, acum cluburile participante sunt împărțite, într-o fază inițială, în două grupe. Primele două clasate se califică în semifinale. Buzoienii le au ca adversare pe Steaua, Dinamo și CSM București

Articolul precedentPieton beat, lovit de mașină. Șoferul nu l-a putut evita
Articolul următorDeznodământ dramatic în cazul unei femei bănuită că a contractat virusul West Nile