Deznodământ dramatic în cazul femeii din Mihăilești, județul Buzău, bănuită că a contractat virusul West Nile. Femeia a murit la spitalul Victor Babeș din Capitală, acolo unde a fost transferată de la Spitalul Județean Buzău.

Decesul femeii de 64 de ani este învăluit încă în mister în lipsa analizei care să arate clar dacă virusul transmis de țânțari a ucis-o pe buzoiancă.
Femeia de 64 de ani din comuna Mihăilești, județul Buzău, a ajuns zilele trecute la Spitalul Județean Buzău, cu febră mare și stare generală proastă. Simptomele apărute ulterior au ridicat suspiciunea de meningo encefalită produsă de virus West Nile, așa că medicii buzoieni au decis transferul pacientei la Spitalul Victor Babeș din București, unde ea a murit în timpul week-end-ului.
Deocamdată însă autoritățile medicale nu au buletinul de analiză care să indice clar dacă buzoianca a contractat virusul West Nile iar acesta a ucis-o. Cert este că ea a murit din cauza unei encefalite.
Dacă femeia din Mihăilești a fost răpusă de virusul West Nile transmis de țânțari, acesta ar fi primul deces de acest gen din județul Buzău din acest an și al doilea din țară, după un caz confirmat recent la Călărași.

Articolul precedentGloria s-a predat, în Cupa României
Articolul următorUn căprior a fost găsit agonizând în Parcul Crâng