Gloria Buzău s-a impus in optimile Cupei României la futsal, în fața celor de la Inter Gheorgheni

Debut fericit, in Cupa Romaniei, pentru Gloria Buzau, la Futsal. Buzoienii s-au impus la Gheorgheni, cu 4-2, in fata formatiei locale, Inter. Cealalta echipa buzoiana de futsal, Fortius, a pierdut acasa, cu 12 la 1, contra Dunarii Calarasi

Cele două reprezentante ale judeţului Buzău în campionatele de seniori de futsal, SCM Gloria Buzău (n.r. Liga I) şi Fortius Buzău (n.r. liga secundă) au disputat primele meciuri în Cupa României. Fotbaliştii antrenaţi de Iulian Trăsnea s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei, după ce s-au impus sâmbătă, cu 4 la 2, 2-2 la pauză, în deplasarea de la Gheorgheni.

Victoria, obţinută în compania formaţiei Inter (n.r. locul 7 din liga secundă) din localitate înseamnă prima prezenţă, în primul an de la înfiinţare a echipei de futsal a Sport Club Municipal Gloria Buzău în cele mai bune opt formaţii din ţară.

Gruparea din Crîng va întîlni în sferturile de finală ale competiției cîștigătoarea dintre United Galați și KSE Tîrgu-Secuiesc. Cele două combatante se întîlnesc în seara aceasta.

Fortius Buzău (n.r. locul 2 în liga secundă) a întâlnit în primul meci, disputat în faza optimilor, prim divizionara Dunărea Călăraşi (n.r. locul 4 în clasamentul la zi). Jucătorii buzoieni au pierdut cu 12 la 1 confruntarea disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Articolul precedentVa fi reabilitat podul de la Marghiloman
Articolul următorTriaj epidemiologic din prima zi de școală