Gloria s-a prezentat degeaba, la meciul cu UTA, disputat în această după-amiază. Buzoienii nu au avut nicio ocazie, în schimb, le-au făcut cadou gazdelor două goluri. Gafa lui Balauru și autogolul lui Candrea au “îngropat-o” pe Gloria, echipă care se află mai aproape de retrogradare, decât de obiectivul inițial, clasarea pe unul dintre locurile fruntașe.

Ca niște băieți pedepsiți să facă deplasarea la Arad au arătat fotbaliștii Gloriei, azi, la meciul cu UTA. Cu un unsprezece radical schimbat, față de formula așa-zis ideală, Gloria s-a mulțumit să se închidă în propria jumătate  pe parcursul primei reprize, neoferindu-le gazdelor mari oportunități de gol. În schimb, atacul buzoian a fost sublim, dar a lipsit cu desăvârșire, elevii lui Ilie Stan nereușind să șuteze pe poartă, în primul mitan.

A doua repriză s-a constituit într-un spectacol, pentru spectatorii de pe “Motorul”. Ce-i drept, un spectacol grotesc, oferit de cei unsprezece diletanți echipați în albastru, o adunătură de amatori care în ciuda faptului că sunt plătiți cu mii de euro nu au reușit nici măcar să mimeze fotbalul. Gafa lui Balauru, goalkeeper recidivist de altfel, a deschis seria erorilor comise de Gloria. O ieșire hazardată de care au râs inclusiv comentatorii televiziunii arădene i-a permis lui Buhăceanu să marcheze printr-un lob de la 30 de metri lateral stânga. Al doilea gol a venit tot sub formă de cadou pentru UTA, după ce Candrea a reluat plasat, imparabil, dar din păcate în propria-i poartă. Scorul de forfait a fost completat de o reușită superbă a lui Ciprian Rus. Atacantul arădean a șutat impecabil cu interiorul, a la Del Piero, în vinclul porții lui Balauru.

Pe final, Gloria a rămas în 10 oameni, după ce Camara a văzut cel de-al doilea galben, după o intrare întârziată, hazardată dar mai ales inutilă.

Cu doar douăzeci de puncte acumulate, Gloria se află chiar în vecinătatea liniei care desparte retrogradatele de supraviețuitoare, în Liga a II-A. Buzoienii sunt la două lugimi de U Cluj, echipă care, de asemenea, își propusese promovarea.

Articolul precedentȘOCANT: DE CRĂCIUN, PORCII POT FI TĂIAȚI NUMAI CU MEDICUL VETERINAR DE FAȚĂ! (video)
Articolul următorAnchetă pentru pornografie infantilă la o școală din Buzău