Procurorii DIICOT instrumentează un caz șocant petrecut într-o școală de top din municipiul Buzău. O elevă de clasa a șasea i-a cerut colegei de bancă să se fotografieze în ipostaze indecente și să-i trimită pozele, pe care ulterior le-a făcut publice. 

Totul a pornit de la o glumă, sunt de părere cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” din Buzău. Potrivit OPINIA BUZĂU, o fată de 12 ani s-a folosit de o identitate falsă pe un portal de socializare, pentru a-i cere colegei de bancă fotografii cu ea în ipostaze indecente.

Odată primite fotografiile compromițătoare, eleva din clasa a VI-a le-ar fi folosit pentru a o defăima pe colega de bancă. Fotografiile au fost trimise altor colegi și așa au aflat și părinții elevilor, iar mai apoi directorul școlii care i-a sesizat imediat pe cei ai copilelor, Inspectoratul Școlar dar și organele de cercetare. Cazul a fost preluat de DIICOT care a început o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă.

Potrivit sursei citate, părinții celorlalți elevi au aflat și sunt revoltați că pozele au ajuns în telefoanele copiilor.O comisie de disciplină constituită la nivelul școlii va decide scăderea notei la purtare celor două fete, conform regulamentului școlar.

Articolul precedentGloria, doar sparring-partner, pentru UTA
Articolul următorIncendiu, pe șantierul unui mall buzoian