Gloria face un pas important pentru promovarea în liga a II-a, după victoria la Liești

Gloria a reușit să-și treacă în cont încă trei puncte, grație unei victorii obținute pe unul dintre cele mai dificile terenuri, la Sporting Liești. Buzoienii au condus ostilitățile pe tot parcursul meciului și au trecut pe lîngă deschiderea scorului de două ori, în prima repriză. Chipirliu nu a reușit să înscrie dintr-o poziție unu la unu cu portarul, în timp ce Mihalache a luat la țintă bara.

Partida a fost decisă în minutul 58, cînd  mijlocașul gazdelor Daniel Munchiu a fost eliminat  după o intrare imprudentă la Moussa Konate. Același Konate avea să deschidă scorul 10 minute mai tîrziu, scor majorat pe finalul partidei de Cristian Danci.

Etapa viitoare Gloria poate încheia conturile luptei pentru promovare. Buzoienii vor primi vizita Oțelului Galați iar în cazul unei victorii vor fi practic promovați.

În cadrul aceleiași etape, Metalul Buzău a dispus, acasă, de Bucovina Rădăuți, o altă grupare care-și propusese promovarea la începutul sezonului. Elevii lui Vali Stan s-au impus cu 2 la 1.

Articolul precedentNereguli descoperite în Primăria oraşului Buzău de Curtea de Conturi
Articolul următorAccident pe DN2B, doi tineri au ajuns la spital