Gloria Buzău a suferit vineri seara, în prologul etapei a XV-a din Liga a 2-, prima înfrângere în campionat cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică. Buzoienii au pierdut cu 0-1 meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Prima ocazie a buzoienilor a fost în minutul 23, când după o centrare de pe dreapta, mingea a fost respinsă până la marginea careului, dar șutul de la 14 metri a lui Matiș a fost slab și portarul a reținut de lângă bară. Un minut mai târziu, oaspeții au deschis scorul după un corner executat din partea dreaptă de fostul jucător al Gloriei, Pațurcă. Acesta a centrat pe linia careului de 6 metri, la bara a doua, iar Alexandru Stănică a reușit să reia cu piciorul drept de lângă Boiciuc și a trimis din 5 metri în poartă, lângă bara din stânga.

În minutul 28 Cierpka a șutat din afara careului, dintr-o poziție centrală, mingea a fost deviată și s-a dus pe lângă poartă, deviată în corner. În minutul 35 Honciu a pasat în adâncime pentru Val. Munteanu, dar Chudy a ieșit și a parat la 7 metri, din atacantului Gloriei. În minutul 45+2 Matiș a executat mult peste poartă o lovitură liberă de 25 de metri lateral stânga și scorul la pauză a rămas 0-1.

În minutul 46 Ciobanu a primit o pasă în dreapta, în interiorul careului, dar a șutat în plasa laterală. În minutul 59 Honciu a centrat dintr-un corner de pe dreapta, iar Marku a reluat cu capul de la 10 metri, dar Chudy a reținut fără probleme. În minutul 71 Ciobanu a centrat de pe stânga, în careu, Munteanu a șutat defectuos din 10 metri, cu pământul, spre dreapta, Boiciuc a plonjat în fața porții și a deviat din 5 metri, însă a trimis pe lângă poartă. În minutul 89 Honciu a centrat dintr-un corner din dreapta, iar Gaitan a reluat cu capul din 8 metri direct în brațele lui Chudy. În minutul 90+4 gazdele au avut cea mai mare ocazie de egalare, la lovitura de cap a lui Marku, de la 6 ,etri, dar portarul Concordiei a avut o intervenție spectaculoasă și a respins. 

Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliță, Wiktorski, Marku, Sălceanu – Val. Munteanu, Honciu, Gaitan, Rz. Matiș (Cr. Ciobanu 46′) – Neicuțescu (Dr. Lazăr 46′), Boiciuc.

După 15 etape Gloria Buzău a rămas cu 25 de puncte și poate rămâne pe locul 6 dacă Oțelul Galați va pierdew în deplasarea de la Ripensia Timișoara sau dacă Unirea Dej va pierde în deplasarea de la Unirea Slobozia. În etapa a XVI-a, Gloria Buzău va juca pe 1 decembrie, în deplasare la CSA Steaua BUcurești. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAproape 300 de bizoieni și-au rezolvat problemele îla S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău în ziua de sâmbătă, 26 noiembrie