Gest premonitoriu al unuia dintre tinerii pieriți în accidentul de la Tisău

În timp ce petrecea cu amicii la un local din zonă, tânărul de 24 de ani, Ricardo, și-a sunat mama plecată la muncă în străinătate pentru a-i spune că îi este dor de ea și pentru a-i face o dedicație. La o oră după acest moment, Ricardo a murit în mașina condusă de amicul său, Adrian.

Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3. Șoferul BMW-ului, Adrian Stupinaru (28 de ani), a pierdut controlul mașinii, a intrat pe sensul opus de mers, a retezat cinci podiști din beton, după care mașina a ricoșat într-o salcie de pe marginea drumului.

Adrian Stupinaru și Ricardo Câmpeanu au murit pe loc, striviți sub greutatea mașinii. Cel de-al treilea ocupant al mașinii, Gabriel Manafu, de 45 de ani, a fost transportat de urgență cu ambulanța către spitalul județean de urgență Buzău.

La locul tragediei, amicii și rudele au depus zeci de candele, flori și lumânări, în memoria celor doi tineri.

În timpul petrecerii, Ricardo Câmpeanu a sunat-o pe mama lui, plecată la muncă în străinătate, pentru a-i spune că îi este dor de ea. Băiatul de 24 de ani i-a rugat pe muzicanți să cânte o melodie tristă pentru mama lui, care asculta prin telefon. La o oră după acest moment, Ricardo Câmpeanu a murit în accidentul de la Grăjdana.

Trupurile celor doi tineri au fost transportate la morga SML pentru efectuarea necropsiei. Adrian și Ricardo vor fi înmormântați săptămâna viitoare în localitatea natală. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Articolul precedentTreceri de pietoni inteligente, la Buzău
Articolul următorAccident grav pe DN2E85. Impact intre o masina si un camion