O fetiţă româncă, din Buzău, în vârstă de numai 9 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de fratele ei, în casa tatălui lor din Larnaca, Cipru.

Tragedia s-a întâmplat marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 16.00, într-o casă situată în districtul St. John din Larnaca. Românul locuia în Larnaca alături de cei doi copii ai săi, o fată care urma să împlinească 9 ani peste câteva zile, şi un băiat în vârstă de 13 ani.

Bărbatul era divorţat de soţie, iar aceasta s-a mutat într-un alt oraş din Cipru. Marţi după-amiază, cei doi copii au rămas singuri acasă, iar la un moment dat băiatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat sora.

Maria, fetiţa româncă în vârstă de 9 ani, a fost înjunghiată de fratele ei, în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau în casă. Băiatul a luat un cuţit din bucătărie şi şi-a înjunghiat sora de patru ori.

Fetiţa a reuşit să iasă din casă şi să strige după ajutor, moment în care fratele ei a venit după ea şi a mai înjunghiat-o de 11 ori. Ţipetele Mariei au fost auzite de oamenii care se aflau pe stradă şi care au sunat la Poliţie.

„Am văzut-o în timp ce încerca să se ridice şi ţipa după ajutor. Apoi nu am mai văzut şi auzit nimic. După aproximativ 30 de minute, am auzit din nou ţipete: ‘Maria, Maria!’. Tatăl copiilor a ieşit pe stradă cu fetiţa plină de sânge în braţe şi a dus-o la o ambulanţă”, a declarat un vecin pentru philenews.com.

Din nefericire, fetiţa a murit în momentul în care a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Familia greu încercată locuise mulți ani în cartierul Dorobanți II din municipiul Buzău. Părăsit de soție, Vasile M. își găsise alinarea în cei doi copii, pe care reușise să îi păstreze. Acum, bărbatul își va conduce fetița la groapă, în timp ce băiatul va fi reținut pentru audieri.

Articolul precedentSe cere urgentarea împușcării mistreților, în județ
Articolul următorLucrările de refacere a DN 10, gata până la sfârșitul anului