Organizatorii Festivalului peștelui și fructelor de mare – Ice & Fire Street Food, pregatesc un eveniment ce va avea loc în zilele de 19, 20 și 21 aprilie 2019, în Piața Daciei din Buzău.


Responsabil de pregătirea bunătăților este nimeni altul decât Chef Cristi Ice (Cristi Dobre), reprezentant local al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism și deținător al multor titluri în domeniul gastronomiei mondiale.
„Mi-am propus să pun Buzăul pe harta culinară a țării prin aducerea în orașul nostru a Festivalului peștelui și fructelor de mare – Ice & Fire Street Food. Evenimentul va avea loc în zilele de 19-20-21 aprilie, în Piața Dacia. În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României. Celor care ne vor răspunde invitației le vom pregăti bunătăți precum midii în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare.”, a transmis chef Cristi Ice.
Buzoianul Cristi Ice a absolvit Horeca School din București și este reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies) și membru Guerrrila Cooking (asociație de bucătari profesioniști).
Articolul precedentBărbatul găsit ieri spînzurat s-a sinucis din dragoste
Articolul următorS-au plătit datoriile. Locatarii din Dorobanți au din nou apă șa robinet