FC Buzău într-un meci amical disputat, sâmbătă, de la ora 11.00, cu echipa de Liga 1 Gaz Metan Mediaș. Cele două echipe au profitat astfel de pauza competițională impusă de meciurile echipei naționale pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Formația din Crâng a pierdut cu 2-0 pe terenul celor din Mediaș, la capătul unui un meci desfășurat pe distanța a două reprize de 60 de minute. În prima parte, cu mici excepții, antrenorul Cristian Pustai a folosit echipa de bază folosită de antrenorul buzoienilor în meciurile din Liga a 2-a,, pentru ca în a doua repriză să utilizeze rezervele.

Gazdele au marcat ambele goluri în prima repriză, prin golurile marcate în minutele 19 și 23 din prima repriză de Răzvan Grădinaru și Ovidiu Horșia. Buzoienii au irosit două oportunități clare de gol, de unu la unu cu portarul, prin Munteanu și Chică Roșă. De asemenea, în a doua repriză, după ce Cristi Pustai a schimbat complet echipa, FC Buzău a mai avut o ocazie bună, prin Kanda.

În ciuda înfrângerii, a fost un test util pentru FC Buzău în compania unei formații din Liga I și i-a oferit lui Cristi Pustai ocazia de a vedea la lucru întreg lotul.

Următorul meci oficial pentru FC Buzău va fi sâmbătă, 16 octombrie, la Brăila, cu Dacia Unirea. Urmează „derby-ul” cu Unirea Slobozia pe arena din Crâng şi tot aici meciul de Cupă cu Dunărea Călăraşi. 

foto: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Buzau