Gloria Buzău pierde acasă cu Gloria Bistrița și riscă participarea la baraj

Bistrița a reușit să realizeze surpriza și să învingă în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, după o partidă în care buzoiencele au făcut un joc slab și  s-au întrecut în erori (vezi ratarea lui Gedroit cu poarta goală). Se pare că la nivelul lotului condus de Romeo Ilie s-a instalat un blocaj psihic, după meciurile mai puțin reușite, din retur. Mai grav este că buzoiencele vor avea de jucat două partide unde este aproape imposibil de cîștigat, la Brașov, cu Corona, și la Craiova.

Nici publicul, venit în număr mare, nici indicațiile tactice ale lui  Romeo Ilie mai agitat decît de obicei, n-au putut tranșa partida în favoarea Gloriei. După un 11 la 11 la pauză, echipa din Bistrița, ajutată flagrant de cavalerii fluierului, s-a impus la un gol diferență.

De altfel, conducerea tehnică a Gloriei a reclamat, după meci, prestația janică a arbitrilor, din a doua repriză. Nu este pentru pentru prima dată cînd buzoiencele acuză maniera în care cavalerii fluierului împart dreptatea în meciurile disputate de roș-albastre.

În retur, Gloria a înregistrat patru înfrîngeri, un egal și doar două victorii. Buzoiencele ocupă, încă, locul 9, la egalitate cu Dunărea Brăila și CSM Slatina. Forma slabă și programul infernal ar putea arunca, însă, echipa de handbal la barajul pentru evitarea retrogradării

 

Articolul precedentIncendiile de vegetație uscată, scăpate de sub control. Pompierii, în alertă
Articolul următorJudețul Buzău, promovat în Spania