În localitățile Săhăteni și Berca, rata de infectare a depășit 1,5 la mia de locuitori.

 
Conform informațiilor DSP, rata de infectare din localitățile Săhăteni și Berca a depășit 1,5 la mia de locuitori. Astfel, cele două localități vor avea parte de o serie de măsuri, menite să scadă nivelul de infectare actual de 1,53.
 
Manifestațiile culturale, concertele, spactacolele din sălile de spectacol și cinematografele vor putea primi public într-o capacitate de 30% începând de astăzi. Nici spectacolele, concertele și festivalurile organizate în aer liber nu au scăpat – cestea sunt interzise în totalitate.
 
Restaurantele și cafenelele vor funcționa după aceeași regulă, care prevede ca numai 30% din capacitate să fie ocupată de clienți.Restaurantele și cafenelele din interiorul unităților de cazare vor primi clienți tot în capacitate de 30%. Sălile de tip casino, cu jocuri de noroc vor funcționa la 30% din capacitatea prevăzută.
 
DSP a calculat rata de incidenţă cumulată pe ultimele 14 zile, pe fiecare unitate administrativ-teritorială a judeţului Buzău. Astfel s-a constatat că la nivelul localităţilor Săhăteni şi Berca, incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a depăşit 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori (1,53) şi a dispus un set de măsuri, începând cu data de 23 octombrie.

Citeste mai mult: adev.ro/qinabw

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedent100% TU DECIZI! Claudiu Năsui, deputatul „fără penali”. Câți bani are familia lui
Articolul următorCalorifere calde doar noaptea la Buzău