Miercuri, 3 august a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Cislău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în Calvini, pe o stradă din localitate, este în desfășurare un conflict între patru persoane.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţişti și jandarmi pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, protagoniștii fiind patru persoane, o femeie în vârstă de 27 de ani și 3 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 35 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe şi distrugere.

Față de doi bărbați de 30 și 35 de ani, ambii din Calvin, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

În cursul acestei zile, cei doi bărbați urmează a fi prezentați parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMADR alocă 1,5 miliarde de euro pentru infrastructura principală de irigații, desecare și drenaj
Articolul următorDistrează-te responsabil! Sfaturi preventive ale poliţiştilor de la Siguranţă Şcolară