Dintr-un total de 226 candidați la funcția de director școlar, au fost admiși 155, iar 66 nu au reușit să obțină minim 7.00 puncte la proba scrisă care a fost susținută vineri la Școala „George Emil Palade” din municipiul Buzău. Alți patru candidați au amânat acest examen pe motiv de COVID, iar patru au absentat. Cea mai mare notă primită de concurenții admiși la concursul pentru funcțiile de director și director adjunct a fost de 9.20.

Notele au fost afișate vineri, iar cadrele didactice nemulțumite de rezultat vor putea depune contestație în decurs de 48 de ore de la afișarea rezultatelor. Contestațiile se adresează președintelui comisiei de organizare a concursului și se depun la secretariatul Inspectoratului Școlar în cazul concursului pentru ocupare a posturilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ de stat, respectiv la registratura Ministerului Educației în cazul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct la Palatul Copiilor.

Potrivit programului afișat de Inspectoratul Școlar Județean Buzău se pot depune contestații și în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

Rezultatele aici

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentŞofer giurgiuvean rămas pieton după ce poliţiştii rutieri l-au depistat gonind cu autoturismul pe Şoseaua Nordului
Articolul următor302 cazuri de infectări și reinfectări cu noul coronavirus în județul Buzău