Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Buzău şi cei de la Poliţia oraşului Pogoanele au efectuat, joi, patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism, în urma cărora trei suspecţi au fost conduşi la audieri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani din C.A. Rosetti şi două tinere de 24, respectiv 22 de ani din Ruşeţu.
‘Din verificările efectuate a rezultat că, începând cu anul 2017, tânărul de 28 de ani ar fi determinat-o şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către tânăra de 24 de ani, obţinând aproximativ 300.000 de lei.

Totodată, din verificări a rezultat că, începând cu luna aprilie 2019, cei doi ar fi determinat-o pe tânăra de 22 de ani să practice prostituţia în vederea obţinerii de foloase materiale. Faţă de tânărul de 28 de ani şi tânăra de 24 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi Parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale’, a precizat Ane Marie Vrapciu. Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

Articolul precedentVideo Cauza accidentului aviatic de ieri, încă incertă
Articolul următorBuzău, orașul centralelor termice