Descoperire macabră, făcută în urmă cu puțin timp, pe șoseaua de centură a Municipiului Buzău! Un bărbat a fost găsit decedat, în mașina proprie.

Un bărbat de 52 de ani, din Dîmbroca, a fost găsit, în urmă cu puțin timp, decedat, pe marginea șoselei, pe tronsonul cuprins între Pasarela Nehoiu și Fabrica de Bere.

Inițial, mașina parcată în afara carosabilului, într-o zonă neobișnuită, a fost observată de o patrulă a Poliției Locale. Oamenii municipalității au constatat că persoana din mașină era deja lividă și nu avea puls. Au fost anunțate imediat autoritățile, Poliția și Ambulanța.

Sosite la fața locului, cadrele medicale nu au putut decît să constate decesul bărbatului de 52 de ani. Omul lucra la o stație de betoane din municipiu și era cunoscut cu afecțiuni cardiace. Cum la fața locului nu au fost găsite urme de violență, a fost, cel mai probabil, vorba de un infarct.

Trupul bărbatului urmează a fi preluat de serviciul Medicină Legală și transportat la Morgă, pentru efectuarea autopsiei.

Articolul precedentDoi hoți de biserici, prinși la Grebănu
Articolul următorAccidente grave pe șoselele Buzăului. Trei persoane au fost rănite grav